chat_bubbleAvisos

7è Cros Comarcal Raimat

Carrer Sifó, 4

25 de octubre de 2017

El proper diumenge dia 12 de novembre, celebrarem la 7a edició del Cros de Raimat.

Donat l’èxit de les darreres edicions, enguany consolidem el nostre Cros com a una referència en la comarca. 

Les inscripcions es poden fer via online fins el 8 de novembre i es poden consultar els horaris de les curses i la resta d’informació a la web www.raimat.org.  

A partir de les 9:30h del dia de la cursa, podeu recollir els dorsals i xips i la bossa del corredor, on hi trobareu un val per l’esmorzar i diferents productes dels nostres patrocinadors i col·laboradors. 

El recorregut de la cursa de les categories inferiors (cadets, infantils, alevins, benjamins, prebenjamins i petits) és al llarg del circuit de la Zona Esportiva de La Valleta, a partir de les 10:00h. 

El recorregut de la categoria absoluta -12:10h- serà de 5km, entre els quals el primer i el darrer quilòmetre seran a dins del circuit de La Valleta. Seguidament passarà pel carrer del Castell fins arribar a l’encreuament amb l’antiga carretera de Gimenells. El recorregut pels quilòmetres 2 i 3 serà entre els camins rurals de la finca Sant Vicenç i el Pla de l’Ermita, passant entre ceps i creuant de nou per l’antiga carretera  fins a l’entrada del bosc del Castell.

Es creuarà tot el bosc per dins, fins a la sortida de la porta del carrer del Castell, enllaçant la sortida del bosc amb el darrer quilòmetre, per a dins del circuit de La Valleta.                   

La línia de sortida i d’arribada serà al mateix punt.

L’entrega de trofeus per als guanyadors de totes les categories serà a les 12:40h.

 

email

No disponible

call

No disponible

web

No disponible

location_on