chat_bubbleAvisos

Triatló Infantil Raimat

Lleida, Carrer l'Estació

14 de agost de 2017

Dissabte 26 d'agost a partir de les 17:00h, celebrarem la 7a Triatló-Campionats Locals de Raimat i la 1a edició dels Campionats Infantils Estatals i Provincials de Triatló Infantil a Raimat.

L'equip Cokotrilo juntament amb l'Ajuntament de Raimat i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida, llencem endavant aquest nou projecte que pretén fomentar l'esport en el més joves.

En les primeres competicions celebrarem el campionat local de Raimat, i durant el llarg de la tarda, es celebraran els campionats estatals. 

·En el 7è campionat local no hi ha límit d'edat.

·En els campionats estatals és per a infants nascuts entre el 2003 i el 2010, i en categoria especial "Mini-Tri" 2011-2012.

Les inscripcions (fins al 22 d'agost) es poden fer on-line: www.triatlo.org/competicions/infantil i a les oficines de l'Ajuntament de Raimat, en horari de 9:00 a 14:00h.

La inscripció per als nens i nenes de Raimat és gratuïta!

A més a més, per a tots aquells esportistes interessats, durant la setmana anterior es celebraràuna xerrada informativa per a conèixer les normes i usos del triatló, a càrrec d'en Sergi Escobar.

email

No disponible

call

No disponible

web

No disponible

location_on