shopping_cartComerços

Brifor (Joguines-Regals)

De DILLUNS a DISSABTE:
Matí: 10:00h - 13:30h / Tarda: 17:00h - 20:00h
*Diumenge: Tancat

La nostra il·lusió són els nens, des de Brifor treballem perquè ells siguin els protagonistes. Som una petita empresa familiar que fa més de 30 anys que treballem amb el món de la joguina. Ens agrada ajudar a les famílies a trobar aquell regal especial pel ser estimat, i ens sentim orgullosos de tenir com a principals valors l’assessorament i l’atenció personalitzada.

 

A Brifor estem convençuts que el joc és una eina fonamental pel desenvolupament dels nens. És per aquest motiu, que oferim joguines de qualitat i amb valors educatius, sense renunciar a la joguina de màxima actualitat. Ens preocupem per posar al seu abast tots aquells productes necessaris per a la cura, seguretat i desenvolupament intel·lectual i físic dels nostres clients. Volem, que tant els petits com dels grans de la casa, puguin veure complerts els seus somnis. 

 

Disposem d’una delicada varietat de joguines dissenyades per a divertir i desenvolupar les aptituds de cada nen o nena. Hi trobareu, tant les últimes novetats en joguets, com les millors ofertes o els jocs clàssics de tota la vida, seleccionats d’entre els millors fabricants del món.

 

A part de joguines, a la nostra botiga també hi tenim elements de papereria i tota mena de regals: maletes, bijuteria, bosses de mà... A més, fem llistes de naixement i oferim tot tipus d’accessoris i complements decoratius, originals i útils per nadons.

 

Visita’ns! Estarem encantats d’ajudar-vos a escollir el producte més adequat!

 

Xarxes Socials:


Instagram: @brifor_pobla

email

brifor@briforpobla.com

call

973680543

web

location_on