todayAgenda

22

Juny

Estades esportives, d'oci i culturals. Estiu 2020

Balaguer

Dilluns, 0:00h

La Paeria de Balaguer vol garantir que durant el període d’estiu els infants de la ciutat tinguin l’oportunitat de participar en activitats esportives, educatives, culturals i de lleure. Per aquest motiu està treballant en l’organització de les diferents activitats d’estiu que es duen a terme des de fa uns anys adreçades a infants de 3 a 16 anys.

La realització d’aquestes activitats estarà condicionada en primer lloc, a que el nostre territori es trobi en Fase 3, requisit indispensable per poder-les organitzar.

Un cop assolit aquest objectiu, aquest any hi haurà canvis importants que cal tenir en compte, ja que ens hem hagut d’adaptar al nou context d’emergència sanitària.

Les activitats d’estiu seran segurament els primers agents educatius que reuniran els nens i les nenes altre cop després del confinament, per això tindran aquest any, més que mai, una responsabilitat molt gran d’acollir tot allò que els nens i nenes han viscut. Degut a aquest context d'excepcionalitat, el funcionament de les activitats també serà diferent i s'adaptarà a les noves mesures de seguretat i protocols que marquin les autoritats competents. Bàsicament això afectarà els temes següents:

  • Reducció del nombre de places que s’ofereixen per cada activitat i requisits per participar-hi

  • Organització de les entrades i sortides dels participants de forma esglaonada

  • Divisió en grups i convivència entre els participants i els equips de monitors/es

  • Tipologia d’activitats que es duran a terme

Properament oferirem informació més detallada sobre cadascuna de les activitats que s’organitzen amb el calendari de celebració i les dates d’inscripció.

Seguiu les actualitzacions de les estades a la pàgina web de la Paeria i a les xarxes socials municipals.

 

ACTIVITATS CONFIRMADES: [descarregar dossier informatiu]

TECNI CAMP (del 22 de juny al 10 de setembre)

... més informació a la web